Event & Kurser

EVENT & KURSER

Här kan du se vilka kurser och event som erbjuds på Studio Yogaheart.

Vi ser fram emot att få välkomna dig på dessa härligheter!

 

KURS: GRAVIDYOGA

 

Torsdagar kl 17.30-19.40 4 ggr med start den 8/3, 5/4, 3/5

Lärare: Ulrika Friberg, barnmorska & yogalärare enl yoga alliance kriterier RYT 200

 

Varmt välkommen på yogakurs för dig som är gravid. Mjuka rörelser med fokus på andningsteknik och avslappning. Förlossningsförberedelse.

Yoga kan hjälpa dig både fysiskt och mentalt under graviditet, till förlossningen men även tiden efteråt. Yoga kan också bidra med ökad blodcirkulation och frisätter 'måbrahormoner'. Du får träna på olika övningar som stärker och mjukar upp kroppen. Du får också träna på olika andningstekniker och avslappning.

Hathayoga är den äldsta och mest kända formen av yoga, ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar ifrån. Genom hathapraktik vill man uppnå stillhet i sinnet, finna inre balans, träna styrka, flexibilitet och rörlighet. Mjuka fysiska rörelser kombineras med klassiska yogaandning, Ujjayi och meditation för att uppnå uppnå ett fysiskt och mentalt hållbart välbefinnande. Reducerar stress. Ett fint komplement till gravidyogakursen, är klasser i yin och restorative.

 

När: 11/1-1/2, 8/2-1/3, 8/3-29/3, 5/4-26/4, 3/5-24/5

 

Pris: för hel kurs 900kr alt 300kr/gång (drop-in i mån av plats) Swish 1231703370 alt bankgiro 5076-0701

 

Om Ulrika: har över tio års erfarenhet av att leda gruppträning, undervisa i större och mindre yogaklasser. Hon har genom åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar/traditioner. Ulrika har sin grundutbildning inom hatha-yogan, den äldsta traditionens yoga samt yinyoga och restorative yoga. Certifierad yogalärare enl yoga alliance. Den vackraste läromästaren och den sanna källan till glädje är de yogisar hon möter under de energifyllda yogaklasserna. Hon är utbildad och jobbar också som barnmorska med vidarutbildning inom samtalsterapi, KBT, psykoprofylax, psykologi och sexologi. Ulrika driver Studio Yogaheart och arbetar även på Yogayama där hon ansvarar för gravidverksamhet samt är klinisk barnmorska i Göteborg. Ulrika vill förmedla varje människas inre potential, kraft och styrka, för att kunna skapa harmoniska broar mellan kropp, själ och sinne. Alla yogar utifrån sin egna förmåga och har alla samma värde. Ni träffar Ulrika onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar, yin, restorative, hatha, ny mamma/bebis, gravidyoga. Håller workshops, event, kurser och erbjuder coaching, PT och individuella samtal.

Boka din plats till kursstart 8/3 i god tid genom att klicka här

 

Boka din plats till kursstart 5/4 i god tid genom att klicka här

 

Boka din plats till kursstart 3/5 i god tid genom att klicka här

 

 

 

 

 

 

 

KURS: Introduktion, grundkurs i hathayoga.

Önskar du börja yoga, kanske länge sedan du yogade, eller vill du få möjlighet att gå igenom grunderna och fördjupa dina kunskaper. Varmt välkommen att boka dig på årets första hathayoga kurs. Här får du pedagogiskt lära dig grunderna i yoga. Du får även lära dig mer om den klassiska yogaandningen, som också kallas ujjayi.

 

Hathayogans signum är att utföra olika positioner, asanas, som stärker, ökar smidighet, flexibilitet, rörlighet och balans. Klassen avslutas alltid med en skön vila, som kallas savasana. Allt för att lugna sinnet.

 

Nivå: Nybörjare

 

Pris: 900 kr för hel kurs, 4 träffar a 70 min.

 

Var: Studio Yogaheart, Richertsgatan 8 Johanneberg.

 

När: 4/2-25/2, söndagar kl 16.30.17.40

Lärare: Suzanne Almbring är en Yoga Alliance certifierad yogalärare och har sin grund i Hathayogan. Ni träffar Suzanne på söndagar, hathayoga.

Suzanne: Yogan har varit en del av mitt liv i över tio år och jag är tacksam för att få möjlighet att dela med mig av allt som yogans värld har att erbjuda. Guidar gärna lugna, stilla klasser såsom mjuk Hathayoga, Yin och Restorative. I balansen mellan Yin – det lugna, mjuka och Yang – det mer dynamiska, aktiva finner vi styrka och mjukhet för både insida och utsida. Min önskan är att skapa en tillåtande atmosfär och bidraga till andra människors hälsa och välmående.

 

Boka genom att klicka här

 

 

PROFYLAX I GRUPP

Jag hjälper dig/er med förberedelse inför förlossning. Genomgång av förlossningsfysiologi, andningsteknik, avslappning, massage, målbild och enregibank. 20% om du gått gravidyoga

När: 23/3 kl 15.00-17.00. Boka här

 

 

PÅSK-YOGA

Påskafton 31/3 på Studio Yogaheart

Mjuk hathayoga och yinyoga för stretch av bindväv inleder klassen, som sedan övergår till skön savasana. En skön stunds yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ. Pris 200kr alt 1 klipp på kort. Swish 1231703370.

Lärare Ulrika Friberg

Boka här

 

 

Specialklass, RESTORATIVE

2 timmars specialklass. Restorative är en lugn, meditativ och terapeutisk yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ. Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa en djup skön och återhämtande avslappning. I den här yogan använs hjälpmedel, kuddar, filtar och block för att få muskler och nervsystem att slappna av. Hjälpmedel finns i studion att låna, men ta gärna med en egen tröja eller likande för att kunna lägga över ögonen för skönare vila.

 

Lärare: Ulrika Friberg

 

Var: Studio Yogaheart Richertsgatan 8 Göteborg

 

När: 14/4 kl 15-17

 

Investering: 320kr eller 2 ggr på ditt klippkort

 

Om det är fullbokat, boka dig som reserv. Om ngn avbokar sig blir du erbjuden plats via mejl.

Välkommen!

 

Boka här

 

 

 

 

 

 

 

Studio Yogaheart

Richertsgatan 8

412 60 GÖTEBORG

 

info@studioyogaheart.se

© Studio Yogaheart